website free tracking
Pregledano 1061 puta

ONO STO OSECAM by STRUKA FEAT. BANE MVP

Moj nacin da ti ovo kazem je pesma, cini mi se da ja situacija kompleksna, jer imas decka, ja hocu tebe za sebe, pa cinjenica da te nemam mi je teska. Setim se tvog smeska, i skapiram da da ono sto osecam nikad nije greska, ortaci kazu tripujes, pa mi ruse sneska, al' ako treba da se ceka ja cu da te cekam. Zvucim pateticno, al' ti si posebna, u toku dana misao prva i poslednja, i to me plasi to je cudno, ja te jedva znam, al' uspela si da me osvojis za jedan dan. Nemam plan, jer kako bude bice, a do tada k'o drugari uvek mozemo na pice, ako to zelis da li to zelis, osecam se k'o jedinac jer ne zelim da te delim.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi' rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene.

Skoro poludim jer se trudim da ne razmisljam, al' opet razmisljam, gotovo svaki Bozji dan i mrzim sebe sto ti ovo sada govorim, al' jace je od mene, pa sam mor'o da se otvorim i stavim karte na sto, pitam se sto, jer kad te vidim uvek pomislim da to je to, da ti si ta i nije samo lepota, jer ti rusis kolotecinu dosadnog zivota. Malo film premotam, pa se setim kolko smotan budem kada treba da te vidim, pa me je sramota. Ne kapiraj me pogresno, ne bih da te plasim, ali ako te smaram slobodno mi kazi- sjasi. Mrzis Beograd, cak i to mi je do jaja, al' ja volim Novi Sad, pa nas barem nesto spaja i svestan sam da nikad, niko, nikom nije obecan samo sam hteo da kazem kako se osecam.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti sada ne bi rek'o ono sto osecam.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan,to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od meneLAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U