website free tracking
Pregledano 661 puta

ZA MOG ANDJELA by MEEX

shvatam ja da nista ne traje doveka, i shvatam ja da ni ti nisi jedina, shvatam to... ali jebi ga, za mene ces biti uvek moja malena! ma sta drugi pricali, ma sta drugi mislili, za mene - uvek i zauvek samo ti! kada cekam noc da prodje, kada odbrojavam sekunde do naseg ponovnog susreta i jedva cekam da mi dodjes, da prodje ova mecava, ne mogu da mirim se sa tim da nismo uvek zajedno, ja samo zelim da nam se usne spoje i da budemo jedno...!
a malena, ni sama ne znas koliko mi falis, ni sama ne znas da svake noci sanjam iste snove, ni sama ne znas da ne znam za dane nove... a da li se secas onog dana kada sam te prvi put video na prozoru...? tada sam prvi put video andjela... a i dalje si moj andjeo, malena! uvek i zauvek!
I-strofa:
od kad te nema, za tobom place ceo hor andjela, svestan da necemo vise biti jedno, zato sto ti ja nisam nista vise, nikad vise na klupici zagrljeni i nikad vise zajedno... za mene od sad, retko kad, duga posle kise duge kise, ti i ja, andjele nikada vise...! sve sto je bilo sada se brise... zaista mi je zao zbog toga, ljubav tinja sve tise, a kunem ti se-bila si dusa zivota moga, neko drugi na mom mestu pesme pise! ma nije vazno meni zbog mene, ma samo neka tebi krene, da ne vidis da propadam u mraku, da ne vidis da mi dusa vene, da ne vidis da placem ko pickica, da ne vidis da vise nema mene! da su ostale samo jebene uspomene! a ja ne mogu da ti dokazem da teces mi kroz vene!
po prvi put sam imao svoju malenu, po prvi put imao sve zvezde pod sobom, po prvi put tako jako voleo, i zeleo da svaki tren sa tobom traje vecno! ali onda me je jako zabolelo! znam da zivot nije ogledalo, da ja nisam bog zna sta, svestan sam toga. ali ipak sam ostao sam na kisi, kazu mi: 'za andjela malog nista vise nisi...' jedina, uspomene me razdiru kao nikad pre, pristajem na sve samo da znam da vratim te, pa da opet budes moja malena i da ponovo poljubim te! da sanjam opet one prelepe sne, a ne vise kosmare! mala, shvati da mi falis kao kapi kise, shvati da mi falis odavde do neba, cak i od njega vise, shvati da bih uradio sve sto treba, samo kazi, za ponovo samo jedan minut sa tobom! a sve si mi na svetu bila, kunem ti se bogom! ne znam da li si mozda ljubav prema meni krila, ili nije ni postojala, ja samo hocu da znas da si i dalje moj andjeo bez krila!
Ref:
a malena, da li znas da sam nocima pijan plakao za nama, kad si mi bila najpotrebnija, dok me je gutala tama, da li znas, da sam plakao za nama...?!

II-strofa:
dosta toga je iza nas sto nas je spajalo, a sad k'o da nas godine razdvajaju, kao da nista nije ni postojalo. tvoje usne od sada za moje su neme, mozda ce rane stvarno izleciti vreme, ali ne zelim da verujem u to... zelim da znas samo to, bebo, da bih sada najvise na svetu zeleo samo da ti cujem glas, da ti priznam da ja i dalje sanjam nas...! da i dalje posmatram svet crnim ocima, samo secanja, pijan nocima, nikad vise ja i moja malena... i zato ovo mora da me boli, ma koliko bio jak, nisam jaci kad volim, kada na srcLAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U