Pregledano 796 puta

LJUBAVNA by ĐULE MC FT. NIDŽA BLEJA

Djule MC:
Kada ispred mene stanes kako mozes da me lazes, u oci da me gledas, a "ne volim te" da mi kazes. Znas da znam da to je obicna gluma, mozes da se krijes, ja ti dolazim do uma. Preko srca tvoga ja mnogo toga mogu, dok si glumila da ne volis me, gledao sam probu. Al' ako ti je tako bolje, ostani sa njim, nek' to mi mnogo smeta, nek' u glavi mi je klin. Sta tebe to briga, ma sta se tebe tice. Zavrsila se bajka mi dosli do kraja price. Al' obicno u bajkama ide srecan kraj, ne spominje se pakao, al' spominje se raj. Ti si bice koje, veruj, meni daje snagu. Ti si bice koje meni, veruj, daje jaku nadu. Bice bez kojeg da zivim ja ne mogu i zbog toga sto postojis, veruj, zahvalan sam jako Bogu.

refren: (NIdza Bleja)
Ja te hocu radije od svega i bas zbog toga ti mi jako trebas. Samo vrati vreme unazad i tamo bices srecna. 2X

Nidza Bleja:
Te tvoje oci mene zavaravaju, te tvoje ruke mene opcinjavaju, ali mi falis otkada nisi tu i zato trazim da te nadjem. Imam tol'ko stvari koje zelim da ti kazem, ima tol'ko stvari koje sa tobom bi sladje bile nego svadje sto nas svaka nadje bas kada mi ne ide da se zatvorim bez tebe. Falis mi bejbe, falis da te grejem, i da se s tobom bez razloga smejem. Falis da se zalis na moju bleju, falis da podrzis svaku suludu ideju, ali te volim, cak i kada nisi ovde. Volim sto te volim i kada tvoji postupci bole. To meni znaci da znam koliko je sati, da ne poludim kada gresku shvatim kao ti.

refren: (Nidza Bleja)
Ja te hocu radije od svega i bas zbog toga ti mi jako trebas. Samo vrati vreme unazad i tamo bices srecna. 4X

Djule MC: Posle bila s njim i ti ostavila bas sve. Ostavila nase dane, ostavila meni rane. Uspomena prodje, neka suza nekad kane. Nekad gledam tvoje slike, cekam ja da svane. Tog dana otisla si, a ja mnogo toga shvatio. Svoju gresku placam, svaku ja sam isto platio. Prolio bih krv da bi bila tu kraj mene. Za jos jednu noc molim te da mozda nama krene.LAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U