website free tracking
Pregledano 454 puta

NEMOJ DA MI RADIS TO by MVP (feat. Sky Wikluh)

Cudan je nacin na koji vracas mi sve, za sva odricanja moja, i moje usluge.
Bar malo zapitaj se, cemu sad vodi to? Dal je to hvala sto cinim ti sve te stvari, oo
Vicem, vices, ti uvek trazis vise, iz te price sve to postaje klise.
I sve sto nekada bilo je lepo, gubi sjaj... Ti neces ljubav, ti samo hoces da vodimo rat!

Molim te, reko sam ti, nemoj da mi radis to!

Nemoj da mi radis to, ne mogu da verujem da ponovo mi pravis lom!
Kako to da nista ne moze da nam krene, samo svadjanje, karanje, sve nesto mora da bude! Po tvom! Bio sam fer, ti samo hoces da pravis probleme ko me vido sa drugom ribom, i to. S kojom spavam, koju sa strane karam, koja me zove na fon, i koja je ta sto sam bio sa njom! Dokle idemo tako, barem olako kazemo svasta, posle se kao mazimo malo. I lazi su stalno tu negde, lazi vise nad glavom! Ti nemas prava, ako ne verujes, vidimo se kasnije, cao!
Nemoj da mi radis to, nema potrebe da ostanu samo jad i so. Ako ti govore, ti verujes u sve to, onda budi sa njima na ovom ispitu gde pali smo!

Molim te, reko sam ti, nemoj da mi radis to!

Znam, kada sedis sa mnom, drugog gledas, svestan sam. Nocu ne smem da zaspim, da tebe ne sanjam! Zar svaki put da ucim se na svojim greskama, i stvarno, dosta je, dosata je, dosta je to! Kazem sebi kako bicu grub, ti vidi, vise nisam lud! Pravis me glupim, a nisam glup, ma nisam lud! Volis me, jer za drugo sam lud... Vidimo se posle, ako hoces to, nisam vise samo 1 od 100, i zato nemoj to da radis, stoj!LAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U