website free tracking
Pregledano 531 puta

PERSIJSKA PRINCEZA by ELITNI ODREDI FT.BOBAN RAJOVIC FT. SIN

A mala znas da nas zanima ta kratka haljina.Ajde igraj danima,satima.Ja hocu samo da te sarmiram,a znas,znas,ne postoje ovde pravila.
Oko vrata kajle kao da sam knele,na rukama je prstenje kao da sam veren.
Poznat kao Seve,gledam kao tebe.Da zavolis ti mene,znas da sad je vreme.
Zivim kao zvezda ti bices moje nebo.Sve sto sam hteo,mala,sve sto sam trebo.Vredis kao 80 njih.Kao evro i sve te dinare,ja sam samo jebo.
Mala,mala znas da mi smo taj par.Izaso je rad,zato idemo u grad.Ja,ja samo sao jako mlad.Napolju je dan,a ja skinucu ti mrak.
refren:
Sve bih prodao zbog tebe,moja persijka princezo.Dana ne mogu bez tebe,hej kamo srece da tu si mi dovece.
Sve bih razbio,jedina da te poljubim,princezo.Dusa umire bez tebe,hej kamo srece da tu si mi dovece.
Ljubav je jedna,sanjam te nocima i ti si zvezda u mojim ocima.I ko te ne zna,zna da si posebna,ceo ovaj grad je protiv nas.Ja samo zivim ove dane i cekam dan kada tebe cu da nadjem.Ne,ne trazim vise od toga.Veruj mi nocas mi treba samo ona.
Ja pokazacu ti tajnu,tu tajnu zovu ljubav,cuvam je za ovu malu.Ne,ja pokazacu ti put pravi,drzi me za ruku jer mnogi su zalutali.Zagrli me jako,pokazi mi da si tu.Zagubim se lako zato samo budi cool.Bio sam na dnu sad sa mnom upoznaj zvezde.Ti reci ako ne smes sa mnom da krenes.

refren:
Sve bih prodao zbog tebe,moja persijka princezo.Dana ne mogu bez vtebe,hej kamo srece da tu si mi dovece.
Sve bih razbio,jedina da te poljubim,princezo.Dusam umire bez tebe,hej kamo srece da tu si mi dovece 2xLAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U