website free tracking
Pregledano 444 puta

Ljubavi by DANIJELA TRIVANOVIC

Secam se price ti,ja i ljubav lici na bajku mada kraj joj je tuzan.Licis na svakog al za tebe uvek tu sam i nije lako mada verujem u cuda.Manje te volim ali to je sada previse,vise me boli kada shvatim da nemam te.Vise te volim kada shvatim da nemam te!Zajedno sa tobom i ljubav nestaje!
Ne vredi da zovem necu da pokusavam,javis se i cutis ponovo ista stvar.Da li bice bolje?Verujem jednom da!Srusi mi ti snove,ali javi mi se nekada.Ovo je za tebe znam da se secas,i dalje reci blede,jer ljubav nije vecna.Kad se setis ovog znaj bices srecna,kad se setis ovog znaj bices stecna!
refren:
Nema vise ljubavii,samo ima praznih reci.Nebih ja da odes ti samo mi reci kako to da sprecim.Ti znas da volim te,al necu lazi ne,ne,ne!Ja volim te i molim te da ostanes!
Sad otkuca unazad,okolo mrak ti otisla si sama.Sada si san u kome vlada tama ostaje nada i sansa da se nadam,Pre par meseci ja nasao sam srecu,ali kazem da nista nije vecno.Pre par meseci ja naasao sam nesto,ali znam da volim tebe greskom!
Srce je pogreslilo kako da mu oprostim!Ljudi kazu proci ce i9 da zaboravim.Necu da se lazem nemogu da se zavaravam.Bole reci prazne a ja volim te,jer takva sam!Sresces me jednom,mozda tada nece boleti,ako bajka krene mozda se i ostvari!!!
Vreme ce pokazati,do tada budi dobra,vreme ce pokazati dal ces biti moja!

refren:
Nema vise ljubavi samo ima praznih reci!Nebih ja da odes ti,samo mi reci kako to da sprecim!Ti znas da volim te,al necu lazi ne,ne,ne!Ja volim te i molim te da ostanes!Da ostanes!Da ostanes!LAJKAJ NAŠU STRANICU NA FACEBOOK-U